Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.d., vendar si prodajalec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Blago dostavljamo le na območju Slovenije.
Naročeno blago bo dostavljeno na naslov, katerega je določil kupec.  Artikle lahko prevzamete tudi osebno na našem prevzemnem mestu na naslovu Rožna ulica 44, 4208 Šenčur.
Dostava se praviloma vrši v dopoldanskih urah. V primeru, da kupec poslane pošiljke ne more prevzeti ob dogovorjenem času, bo dostavljavec pustil pisno obvestilo za prevzem pošiljke na lokalni izpostavi družbe Pošta Slovenije d.d. Rok za prevzem pošiljke je določen v splošnih pogojih izvajanja univerzalne poštne storitve.
Prodajalec si pridržuje pravico do zavrnitve dobave blaga kupcu, če ima ta neporavnana pretekla naročila ali je v pravnem sporu s ponudnikom v zvezi z nakupom preko spletne trgovine Akucenter Uroš Perčič s.p. ali če zlorablja pravico do vračila blaga skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov.
Prodajalec oziroma njegova pooblaščena dostavna služba si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika naročenih izdelkov (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovi, da se artikli izročijo pravemu naročniku.

Cenik dostave

Brezplačna dostava nad 50€, ne glede na velikost in težo izdelkov.