Dostava


Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe Pošta Slovenija.

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije , vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako  priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Za vprašanja o vašem paketu lahko kontkatirate Pošto Slovenije na telefonsko številko 080 14 00 ali njihov elektronski naslov info@posta.si. Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi).

Seznam Pošta Slovenija paketomatov  ter paketnikov Direct4me.

Odkupnino paketa lahko kurirju ob dostavi plačate s plačilno kartico. Več informacij tukaj.

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo realizirana še isti dan oz. v najkrajšem možnem času. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga s strani proizvajalca. Navadno je to en delovni dan.


Stroški dostave

Stroški dostave za pakete v vrednosti do 100€ po Sloveniji znašajo 7,00 € in so enotni za celo Slovenijo. Za pakete z vrednostjo nad 100€ je dostava brezplačna je enotna za celo Slovenijo.


Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Šenčurju (Rožna ulica 44 4208 Šenčur).


Dobavni rok

Dobavni rok se šteje:

  • za naročila oddana od ponedeljka do petka do 10:00 od dne oddaje naročila (primer: dobavni rok 1 dan – Artikel naročen v ponedeljek ob 9:00, bo dobavljen v našo trgovino naslednji dan – v torek, pripravljen za prevzem oz. odposlan pa bo v torek oz. najkasneje v petek);
  • za naročila oddana od ponedeljka do petka po 10:00 od naslednjega delovnega dne od dne oddaje naročila (primer: dobavni rok 1 dan – Artikel naročen v ponedeljek ob 13:00, bo dobavljen v našo trgovino v sredo);
  • za naročila oddana v soboto, nedeljo in na dela prost dan (praznik) od naslednjega delovnega dne od dne oddaje naročila (primer: dobavni rok 1 dan – Artikel naročen v soboto, bo dobavljen v našo trgovino v torek).


Vsi navedeni roki (dobavni rok, rok za odpremo,…) so okvirni in za prodajalca podjetje Akucenter Uroš Perčič s.p.. niso zavezujoči