Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira prodajalca, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Garancijska doba za vsa orodja Worx je 2 leti. Robotskim kosilnicam Worx Landroid lahko garancijsko dobo podaljšate za eno leto. (2+1)
Predpogoj za podaljšanje garancije Landroida je registracija Landroida na spletni strani https://account.worxlandroid.com/login v roku 4-ih tednov po dnevu nakupa ter aktiven lasten naslov spletne pošte. Garancijsko obdobje se začne z datumom nakupa.

Predpogoj za podaljšanje garancije Vrtnih in Ročnih Orodij je registracija Orodij na spletni strani https://register.worxtools.com/?brand=diy# v roku 4-ih tednov po dnevu nakupa ter aktiven naslov spletne pošte. Garancijsko obdobje se začne z datumom nakupa.

Pooblaščeni serviser ročnih in vrtnih orodij Worx ter robotskih kosilnic Worx Landroid je podjetje Akucenter Uroš Perčič s.p., Rožna ulica 44, 4208 Šenčur.