O nas

Trior d.o.o. je uradni uvoznik in distributer podjetij Greenworkstools in Positec za Slovenijo.

Razstavno – prodajni salon Akucenter Uroš Perčič s.p.

imamo na Rožni ulici 44 v Šenčurju pri Kranju.

Kontakt

Akucenter Uroš Perčič s.p.

Rožna ulica 44
Šenčur pri Kranju

Davčna št: SI41996038
Matična št: 8969949000
PRODAJA

Telefon: 04 292 7721
E-pošta: info@akucenter.eu

SERVIS

Telefon: 04 292 7721
E-pošta: servis@akucenter.eu

Že nekaj let smo uradni distributer vrtnega in ročnega baterijskega orodja Greenworks v Sloveniji. Radi prisluhnemo in ugodimo našim kupcem, zato smo se odločili za širitev našega spektra in po vaših željah dodali k že uveljavljeni blagovni znamki Greenworks še blagovno znamko Worx.

Blagovna znamka Worx slovi po izjemni tehnologiji robotskih kosilnic Landroid in po liniji izdelkov PowerShare, katera zajema baterijsko ročno orodje, baterijsko vrtno orodje in robotske kosilnice Landroid.

Worx je inovativna blagovna znamka, ki za seboj pušča fosilna goriva in električne kable in je popolnoma osredotočena v razvoj in izdelavo baterijskih vrtnih in ročnih orodij.
Vsa orodja so plod lastnega razvoja, oblikovanja in izdelave. Proizvodnja orodij, od obdelave materialov do končnega izdelka je izvedena v lastnih tovarnah, brez zunanjih podizvajalcev. Kontrola surovin, stroškov in končnega izdelka zagotavljajo kupcu Worxovih orodij visoko razmerje med ceno in kvaliteto.

Orodja so narejena za sodobno razmišljujoče ljudi, ki resnično ljubijo vrtnarjenje, uživajo v hišnih opravilih in pri tem želijo uporabljati vsestranske, močne, enostavne in okolju prijazne rešitve. Edinstveno paleto baterijskih orodij odlikuje zmogljivost, premišljena oblika, dobra ergonomija in dolga življenjska doba.
Svet se je spremenil. Danes je obnovljiva energija še cenejša in čistejša.

Impresum

Storitev zagotavlja:

Akucenter Uroš Perčič s.p.
Uroš Perčič

Sedež podjetja:

Rožna ulica 44
4208 Šenčur
Slovenija

Davčna številka: SI 41996038

Telefon: 04 292 7721
Elektronska pošta: info@akucenter.eu