O nas

Trior d.o.o. je uradni distributer podjetij Greenworkstools in Positec za Slovenijo.

Razstavno – prodajni salon imamo na Rožni ulici 44 v Šenčurju pri Kranju.

Že nekaj let smo uradni distributer vrtnega in ročnega baterijskega orodja Greenworks v Sloveniji. Radi prisluhnemo in ugodimo našim kupcem, zato smo se odločili za širitev našega spektra in po vaših željah dodali k že uveljavljeni blagovni znamki Greenworks še blagovno znamko Worx.

Blagovna znamka Worx slovi po izjemni tehnologiji robotskih kosilnic Landroid in po liniji izdelkov PowerShare, katera zajema baterijsko ročno orodje, baterijsko vrtno orodje in robotske kosilnice Landroid.

Worx je inovativna blagovna znamka, ki za seboj pušča fosilna goriva in električne kable in je popolnoma osredotočena v razvoj in izdelavo baterijskih vrtnih in ročnih orodij.
Vsa orodja so plod lastnega razvoja, oblikovanja in izdelave. Proizvodnja orodij, od obdelave materialov do končnega izdelka je izvedena v lastnih tovarnah, brez zunanjih podizvajalcev. Kontrola surovin, stroškov in končnega izdelka zagotavljajo kupcu Worxovih orodij visoko razmerje med ceno in kvaliteto.

Orodja so narejena za sodobno razmišljujoče ljudi, ki resnično ljubijo vrtnarjenje, uživajo v hišnih opravilih in pri tem želijo uporabljati vsestranske, močne, enostavne in okolju prijazne rešitve. Edinstveno paleto baterijskih orodij odlikuje zmogljivost, premišljena oblika, dobra ergonomija in dolga življenjska doba.
Svet se je spremenil. Danes je obnovljiva energija še cenejša in čistejša.