Pametna robotska kosilnica z vgrajeno umetno inteligenco

Prepoznavanje okolice s pomočjo umetne inteligence

Eden od ključnih razlikovalnih dejavnikov Landroida Visiona je njegova sposobnost prepoznavanja in izogibanja oviram na travniku. Medtem ko druge robotske kosilnice lahko trčijo v različne ovire, Landroid Vision s svojo napredno tehnologijo zmanjšuje tveganja za trčenje, kar je še posebej pomembno v okoljih, kjer so prisotni hišni ljubljenčki, divje živali in ljudje. To zagotavlja varno in učinkovito delovanje brez nepotrebnih prekinitev ali poškodb.

V korak s časom s pametnimi robotskimi kosilnicami

Landroid Vision predstavlja revolucionarni korak naprej v tehnologiji robotskih kosilnic, ki združuje globoko usposobljeno nevronsko mrežo z izjemno zmogljivostjo ter inteligenco. Sposoben je ločiti travo od ovir in sprejemati pametne odločitve glede tega, kaj kositi, čemu se izogibati in kje ne sme prečkati. Ta napredna funkcionalnost omogoča Landroidu Vision, da svoje delo opravlja suvereno in brezhibno.

Idealna rešitev za vašo prelepo zelenico

V skladu z inovativnostjo in praktičnostjo, ki jo prinaša Landroid Vision, je ta robotska kosilnica idealna rešitev za lastnike domov, ki si želijo prelepo zelenico brez skrbi glede ovir ali varnosti. S svojo napredno tehnologijo in intuitivno uporabo Landroid Vision postavlja nove standarde v industriji pametnih robotskih kosilnic.

Dodatki za pametne robotske kosilnice WORX Landroid Vision

Ponudba dodatkov za robotske kosilnice Landroid omogoča uporabnikom široko paleto možnosti za izboljšanje zmogljivosti in funkcionalnosti svojega Landroida. Spodaj je ponudba nekaterih edinstvenih dodatki, ki bodo vašemu modelu Landroida dodali napredne funkcije.

Ena baterija za vsa orodja!

Širok nabor ročnih in vrtnih orodij na isti bateriji

Preberite več